Induktionshällar - Massor med induktionshällar

Kul om Induktionshällar

Roligt om induktionshällar

Det finns mycket kul eller trevligt att rapportera om induktionshällar eftersom de är så praktiska att använda och energieffektiva. En del kul info om roliga bilder på induktionshällar kommer att presenteras här. Dessutom kommer det dyka upp skojig fakta om induktionsspisar och andra spishällar på denna sida. Det är alltid bra att känna till en del om induktionshällar och veta var man kan hitta matnyttig fakta.

Induktionshäll för kaffekoppen

Induktionshäll för kaffekoppenDu kan faktiskt värma eller koka vattnet direkt i en vanlig porslinskopp eller porslinskärl. Det danska företaget Chudy & Grace har tagit fram en magnetisk stav som man kan lägga i kommer och fungerar som en doppvärmare utan sladd. Snabbt går det också!

Billiga och snabba induktionshällar

Billiga induktionshällarKostnaden att koka upp samma mängd vatten på en induktionshäll är bara 3-5% jämfört med en gasspis och det går dubbelt så snabbt. Jämfört med en vanlig elspis är induktionshällen cirka 3 gånger så snabb till ⅓-del av kostnaden.

Farliga magnetfält

Farliga magnetfältMånga tror att magnetfälten vid en induktionsspis är så starka att de är farliga. Magnetfältet vid en induktionshäll är bara 50% högre (1.2 µT) än för en vanlig elspis Ytterligare intressant info om vitvarubutiker som levererar svala induktionshällar listas här snart. Detta kan jämföras med en magnetfälten vid mikrovågsugn som är 10 ggr större (14 µT) eller hos en hårtork som ger 30 µT.

Geeky Fun with Induction Cooktop

Experiments in Induction Cooking

Jämförelse elspis och induktionshäll


Induktionshällar finns hos

Mer fakta om induktionshällar

Nedan kan ni hitta mer intressant information och fakta rörande induktionsspisar, induktionshällar och spishällar.Meny - Induktionshällar
Till förstasidan på www.induktionshallar.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeTest av hällBäst hällNyheter